Csak úgy repül az idő, és máris a 2021-eas nyár második nyári hónapját tapossuk. Habár egyelőre még nem érzékeljük, de ez a július egy igazi energiabomba lesz, ami sokunk életében meglepő fordulatokat hozhat.

Lesz itt minden, és a stresszből is kijut bőven, ezért nem árt előre felkészülnünk, de alapjában véve egy eléggé pozitív kicsengésű július elé nézünk. Lássuk is, mit tartogat a csillagjegyek számára a júliusi hónap.

Kos

A július arra kényszerít, hogy folyamatosan monitorozd saját magad. Egyelőre eléggé homályos az út, amely fele tartasz, és te sem érzed eléggé erősnek a szándékaidat. Ebben a hónapban adj elegendő időt magadnak, hogy végiggondolhasd az ügyeidet és eldönthesd, mit is szeretnél igazán.

Bika

Ez a hónap az újjászületés hónapja lesz számodra. Végre teljes erőbedobással azon dolgozhatsz, hogy újjáépítsd magad és valami új izgalmas dologba vágj bele. Munkahelyváltáson töröd a fejed? Most itt az ideje meglépni! Semmi nem fog változni, ha nem változtatsz!

Ikrek

A július nagyon emlékezetes hónap lesz az Ikrek számára. Nagyon sok erőfeszítésükbe fog kerülni, hogy mindent a helyére tegyenek, de ez a hónap a fejlődésről fog szólni. Tégy meg mindent, és meglátod a végeredmény büszkeséggel fog eltölteni.

Rák

A Július a növekedés hónapja lesz. Emlékezned kell, hogy sosem szabad olyan közel engedj valakit magadhoz, hogy később ne tudd elengedni. Nagyon sok olyan kapcsolatod van, amelyek már csak mérgező dolgokat tartogatnak számodra, ezektől kell most megszabadulj!

Oroszlán

A júliusi hónap eléggé összezavaró lesz számodra, de ne ijedj meg, nem rossz értelemben. Most végre lehetőséged nyílik, hogy állást foglalj: mit is akarsz az élettől? Most könnyebben el tudsz vonatkoztatni a zavaró tényezőktől és csakis a saját belső hangodra támaszkodhatsz.

Szűz

A július igazi játékot fog űzni az érzelmeiddel. Nem igazán fogod tudni, hogy merre kellene tovább haladnod, és emiatt nagyon sok konfliktusba belekeveredhetsz. A lényed, hogy ne érd be a kevéssel és tarts ki, mert a kemény munka mindig kifizetődő.

Mérleg

A mérlegek számára a július a bizonytalanságaik legyőzéséről fog szólni. Annyi időt töltesz azon aggódva, hogy mások mit gondolnak rólad, de mégis mire jó ez? A nap végén úgyis csak az számít, hogy te mennyire vagy elégedett önmagaddal. Vedd észre, hogy ügyes vagy és szorgoskodj tovább!

Skorpió

Az utóbbi időben nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogyan te azt eltervezted, így nem csoda, ha a július miatt is idegeskedsz. De ne aggódj, ebben a hónapban végre rá fogsz jönni, hogy min kellene változtatnod vagy javítanod ahhoz, hogy jobb irányba alakuljanak a dolgaid.

Nyilas

A július számodra többnyire pozitív dolgokat tartogat. Idáig annyi megoldandó dologgal kerültél szembe, hogy sokszor nem is tudtad eldönteni igazán mi a fontos és mi nem. Intenzív időszak áll a hátad mögött, de most is észnél kell légy és okos döntéseket kell hoznod, ahhoz, hogy később könnyebb legyen.

Bak

Ha valaki, akkor a Bak igazán rá fog tudni hangolódni a július rezgéseire. Most végre felfedezed, hogy kik azok a rosszakarók a környezetedben, akik folyamatosan visszatartanak, és egyszer s mind elvághatod a velük köttetett kapcsolatokat.

Vízöntő

Nagyon mozgalmas július elé nézel. Számos remek lehetőség jön veled szembe, amelyek nagyon le fogják kötni a figyelmedet, így az emberi kapcsolataid lehet, hogy ezt megsínylik. Próbáld megtalálni az egyensúlyt a mérleg két nyelve között.

Halak

A Halak számára remek lesz a július. Végre újra kibontakozhat a kreatív oldalad és megszökhetsz kicsit a társadalmi normák fogságából. Annak ellenére, hogy ez így elsőre nem tűnik túl nagy dolognak, meglátod nagyot fog lendíteni rajtad és a 2021-es év további felén is.

Forrás:

https://intuicio.hu/csillaguzenet-mindenki-szamara-julius-1-re-fontos-felismeresek-es-utmutatasok/